måndag 8 juni 2009

Off men ändå on

Visst är det märkligt ibland när man tänker på vart KMC är lokaliserat...väldigt off, det kan vem som helst se på e-mentorernas karta...vem hittar hit och varför...vid närmare eftertanke så är det vad vi gör som gör skillnaden på vem som hittar till KMC och framför allt varför... härom dagen upplevde jag ett flöde genom lokalerna av männiksor som vill något, de vill komma till den här platsen av olika anledningar. Det var Introduktionsenheten i kommunen som skulle arbeta med teknisk support av Torgil, det var Johanna från Skoldatateket i Botkyrka & Antia Hildén från Skoldatateket i Lidingö - de ville få se hur e-mentorerna jobbar och vad vi gör lite närmare. Det blev början till mer utbyte - så 21 augusti blir det workshop! Kolla i vår kalender. Arrash från Gryningsskolan arbetade med deras datorer tillsammans med Torgil. Filmsidan med Helene & Prijo fixade utskick och mottagning av filmer samt bloggade - om film.
Mitt i allt annat så dök Annelie Dahlström upp och pratade projekt med alla som ville bli informerade om hur man gör en ansökan. Henrik visade hur google med olika funktioner kan fungera. Monica, mediepraktikant, försökte visualisera rhizome & själv testade jag en pryl . . . En kreativ dag som ger mersmak - vi är on!
Posted by Picasa
Fotocollage Ulrika J: Off men ändå on

2 kommentarer:

  1. Ja, det är härligt med sådana dagar - för mig sår det nya frön i tankarna, nya skott växer fram och nya plantor kan planteras på oanade ställen ;)!

    SvaraRadera